Friday, December 30, 2011

membilang hari hari terakhir

Assalamualaikum semua..

hari ni mungkin hari yang terakhir saya berada di JPT.lepas ni no more fb, no more blogging, no more PA and no more putrajaya in my life..hehe. nak tau sebab ape? sebab lepas ni saya akan sibuk untuk menguruskan diri saya di tempat kerja baru. yeayyy!
(harapan saya untuk beli swift mungkin akan termakbul.InsyaAllah)
hehehe ;)

even tiga bulan je kat sini. banyak yang saya dapat belajar. thanks a lot to Kak tun.dah sebulan kerja baru tau yang sepatutnya saya kena panggil "Datin".tapi kak tun tak kasi saya panggil datin and u are so nice to me. and tak lupe jugak kepada Prof. rasenya dalam 2minggu kan saya jd PA. sory sebab saya sangat kekok untuk bekerja dengan prof. dan dari situ jugak saya dapat belajar menjadi the real PA..ceewwaahhh!

*thanks a million to prof and kak tun untuk hadiah kepada pekerja yang tak seberapa hebat sangat ni kan. eh dan tak lupa jugak untuk encik kadir sebab bagi keropok besar gedabak untuk saya.sory tak dapat tunjuk sebab saya dah perhabeskan semua.sedap sangat!heheh

ni angpau dari prof..ce teke ade ape dlm tu??jeng jeng jeng..rahsia ler..

ni gift dari kak tun. she just got back from london..
(kak tun beli huruf M sebab "M" utk mira)hehe

mungkin saya akan rindu dengan semua tu.tapi nak buat macam mana kan
apa yang terjadi mungkin ada hikmahnya dan Tuhan mahu menyedarkan kita dari kita alpa meneruskan kesilapan yang mungkin akan membawa padah kepada diri kita kelak.

p/s: life must go on rite!

10 comments:

  1. http://www.mudah.my/Suzuki+Swift-13100360.htm

    swift yg ni ke nak bli?
    come on la up to date skettttt..........!
    haha!!~

    ReplyDelete
  2. Eh ad aku ckp ke nk beli yg ni,tolong la wey jgn menyebok boley.yg kau sebok2 nak amek tau ape pasal.pegi jela layan gf kau 2.tlg jgn kacau aku lg!

    ReplyDelete
  3. mati2 ko igt aku ni ex bf ko..
    Anonymous can be anybody..
    ko memang x boleh lupa dia.jgn tipu diri sendiri.
    dunia ni ada karma.dia akan trima sama dengan apa yg dia buat kat ko dulu.

    ReplyDelete
  4. Rating sudah makin maju...kisah peribadi sudah diketahui ramai..bagus good job fatihah amira

    ReplyDelete
  5. Aku Ko Rul la..bdk gemuk yg gatal

    ReplyDelete
  6. Haha nmpak sgt anonymous adlh hazrin faris.ckp jela rindu kat org kan.xpyh nak mrh2..dye lg nmpk sgt da ad gf baru.sebab pompn 2 da berani nk post2 kt fb dye.bile nak post in relationship with her?.xsabar rasenye nak tgu seluruh fb tahu.skg ni sape yg bgtahu seluruh dunie kisah hidup dye huh?

    ReplyDelete
  7. bli utk aku skali au..skali ngn driver ey..haha

    ReplyDelete