Thursday, November 10, 2011

#HARI KEDUA

Assalamualaikum semua..

okay untuk hari kedua pulak kat janda baik pahang. awal awal pagi da kena bangun pagi.bangun bangun je lenguh 1 badan. rase nak patah riuk dah pinggang pinggang ni..fuhh menggigil kesejukan nak mandi pagi pagi ni.nasib baik ade air panas.selamat sikit.hehe..
sebelum breakfast kami semua kena senam aerobik dulu.adui penat semalam pon tak hilang lagi. tibai jele.

okay lepas da siap siap semua baru la aktiviti abseiling..bila tengok je benda tu. hadoyaii hanya tuhan jela yang tahu.menggeletar seluruh badan cek.

haih tengok bende ni je pon rase nak longlai dah badan ni sume.

sebelum nak turun tu kene lalu kat titi ni lagi.dala tinggi. Tuhan saja la yang tahu mcm mane perasaaan time kat ats tuh.

yehh aksi cicak women tengah menggelabah biawak.hahah

muka leganya lepas da turun..oooyeah manyak syiook lor!

lepas da basah kuyup dek kerana peluh yang mencurah curah kat badan ni. balik bilik je..boommm terus tido kat katil.heheh..
lepas dah rehat dengan secukupnya aktiviti dalam grouping pulak.kena buat itu la buat ini la. belajar kompas la. and than explorace. penat gile kot.lari sane lari sini..kumpulan kami dapat no dua tau.
muka bangga sebab dapat no dua. puas hati.hehehe

*okay dah. selesai untuk sesi hari kedua.

No comments:

Post a Comment