Wednesday, October 19, 2011

Halu..i'm alone here

u know what. saya kat sini hampir nak jadi macam orang gile. yela kat tempat baru ni susahla nak cari geng. masing masing da ade geng. naseb bek ade farah. tapi dye dept len pulak.susahla nk chot chet chot chet dgn dye.huhu. so saya yang budak baru ni keseorangan di meja sendiri.huaaaa..nak nangis rasenye. nak usha mamat mamat hensem sorg pon takde. kadang kadang cakap dengan pc sorg sorg.makan banyak banyak sampai lebam. online sampai lebam. tuh yang membuat saya kembali berbloging..kononye..hehe.
harap harap la cepat dapat keje kawan baru. bukan tak besh keje kat sini.cume keje dye tak sebanyak macam keje kt lpm dulu (konon rajin sgt la tuh) hahaha saya da nak jadi orang gile kat sini.
tolong....

Tuesday, October 18, 2011

mr awish jom belanja saya arini.terliur da ni. saya nak amek cup yang merah yep.hehe ;P

gudbye lembaga

yippii selamat tinggal lembaga.
padahal akula orang yang paling sedih teramat sangat.menangis bagai nak rak.last day keje kat situ mmg terharu sangat sangat. mane tak sedihnye pagi pagi lagi akak2 PT da blanje nasi lemak. cik pah yg sepatutnya aku panggil nenek da nangis dulu. ktorg pon ape lagi.air mate ni da seminggu tahan akhirnye menjurai-jurai keluar.sabar je dek non. yela da setahun asek mengadap muke yang same jek.
walaupun laki yang tak gune tuh sebabkan aku benci lembaga ni(hattuih) , tapi nasib bek ade member yang menjadi penawar n penasihat tuk ak.
to lin aku rindu nak gaduh pelok cium dgn ko.hehe farah nati da ade bf jangan lupe bgtau satu lembaga k. kak k pulak da kawen dengan tedy bear jgn lupe jmput.pg klinik mintak doktor bagi vaksin anti demam k..kak ada rindu dgn sore dye yg sedap sgt tuh.jom g karok.da kawen dgn kerol jgn lupe jemput. kak ida pulak.nt da dapat beby jangan lupe post dalam facebook k.sayang kak ida..emmuah.emmuah.



p/s: tenkiu LPM
hehe..im back.
lame betul la da tak meluahkan perasaan dalam blog ni..bile da takde keje baru la terpiki nak bukak blog balik. kesian dgn blog aku ni.huhu banyak yang aku belajar lepas habis study.duduk di sekeliling org org tue yg bermacam ragam. ade yg cakap sorg sorg la, ade yg ingat office tuh mcm bapak dye yg punye la. haish' dunie2. memang da masuk alam ni memang mcm mcm jenis orang kite jumpe.tapi zaman study dulu jugak yang best.my friends, my roommate.sume best. aku rindu korg.