Tuesday, February 8, 2011

syoknye kalau org belanja..

haish seronok betol la kalau bab-bab belanja ni. kalau hari-hari macam ni kan best.hehe.terima kasih banyak-banyak buat kak zaha and kak ekin sebab sudi belanja bebudak s/s(eh eh bukan syok sendiri tau semak semula la) makan sedap-sedap dan makanan yang mahal-mahal. pasni kami janji nak keje rajin-rajin.leh la belanje lagi eh.hehe..


(sory kak zaha gmbar tak bape clear )pergghh rojak ni memang terbaik dari ladangla..

amboi beby shila ni kemain lg dye eh..tak toleh kiri kanan pon.huhu

p/s: nanti bile kami da dapat gaji, turn kami pulak belanja akak okeh. ;)

No comments:

Post a Comment