Monday, February 28, 2011

salute to maher

we want maher.we want maher.we want maher.

yeah at last tercapai jugak impian ku.
aduyai apasal macam da angau sangat dengan si maher ni sampai termimpi-mimpi tau tak.
best sangat dapat tengok maher zain nyanyi live depan mate. hensem giler woo. tergugat iman ni tengok maher tau.kihkih..walaupun agak jauh dari stage tapi nampak jugak la muka maher. dala kitorg nyanyi bagai nak rak.sampai sakit anak tekak ni. tapi paling penting kitorg tak boley lawan budak duduk belakang seat kitorg ni.suara dia bapak giler punya kuat. semua lagu dia hafal. sampai nak record video pon still dengar suara budak tu.adui tak dengar langsong suara maher bila tengok balik video tuh. tensyen, tensyen.
hurm da la tak dapat ambik gambar dengan maher.tengok orangnya pon jadila.

ni before konsert start. tak la jauh pon.dekat je ngn stage.

muka kegembiraan kak kiah yang tak dapat digambarkan.hehe excited gler woo..

tengok kak shila bukan men lagi senyum sampai ke telinga.sume muke excited =)

ni je gmbr dr jarak dekat yg ok.yg len sume kabur.hahha

apa apa pun konsert maher zain memang best. kalau ade lagi kompem nak nak nak pegi lagi.
lagi satu tenkiu so much to kak shila sebab sanggup bersusah payah beli tiket..saaaayyyyaaannnnggg kak shila.
.

pesanan khas dr penaja: norshazlin tuah, kak ada. korang jangan jeles yep. nt korg nak pergi konsert justin bieber kn??hehe..






No comments:

Post a Comment