Monday, February 28, 2011

salute to maher

we want maher.we want maher.we want maher.

yeah at last tercapai jugak impian ku.
aduyai apasal macam da angau sangat dengan si maher ni sampai termimpi-mimpi tau tak.
best sangat dapat tengok maher zain nyanyi live depan mate. hensem giler woo. tergugat iman ni tengok maher tau.kihkih..walaupun agak jauh dari stage tapi nampak jugak la muka maher. dala kitorg nyanyi bagai nak rak.sampai sakit anak tekak ni. tapi paling penting kitorg tak boley lawan budak duduk belakang seat kitorg ni.suara dia bapak giler punya kuat. semua lagu dia hafal. sampai nak record video pon still dengar suara budak tu.adui tak dengar langsong suara maher bila tengok balik video tuh. tensyen, tensyen.
hurm da la tak dapat ambik gambar dengan maher.tengok orangnya pon jadila.

ni before konsert start. tak la jauh pon.dekat je ngn stage.

muka kegembiraan kak kiah yang tak dapat digambarkan.hehe excited gler woo..

tengok kak shila bukan men lagi senyum sampai ke telinga.sume muke excited =)

ni je gmbr dr jarak dekat yg ok.yg len sume kabur.hahha

apa apa pun konsert maher zain memang best. kalau ade lagi kompem nak nak nak pegi lagi.
lagi satu tenkiu so much to kak shila sebab sanggup bersusah payah beli tiket..saaaayyyyaaannnnggg kak shila.
.

pesanan khas dr penaja: norshazlin tuah, kak ada. korang jangan jeles yep. nt korg nak pergi konsert justin bieber kn??hehe..






Tuesday, February 22, 2011

Trimas banyak-banyak to kak ada lat.oopss..silap orang da.kak ada la.hehe..carbonara kak ada buat tadi memang sedap sangat.gembira tak tengok kitorg makan tadi?terharu tak?hehe. nanti jangan lupa buat lagi k.jimat sikit duit belanja kitorg.haha gelak jahat. Anyway thanks sangat-sangat sebab buat carbonara yang sangat sedap.len kali buat banyak-banyak sikit yeh.hehe

manyak sedap woo...

uish hantu ke kat belakang lin tuh..huhu

eh silap-silap kerol rupenye.ingat hantu mane tadi.hehe

tengok muke masing-masing kebuloq..kesian ish..ish..

yeh ini die kak ada kite..cantik kan die.

p/s: sayang kak ada..mmuaahhxx!!

Saturday, February 12, 2011

bak kata pepatah orang melayu sambil menyelam minum air. mana tak nya, mula mula plan nak hantar pakucu bertunang je. pastu lepas balik sempat la pulak menyinggah dekat kuala sepetang sebab nak makan mee udang semata-mata. so terpakasa la bermalam di ipoh 1 malam. dala hotel sume penoh, last last dapat jugak bilik. dala bilik tu menakutkan.macam berhantu je. mama dengan abah bilik lain, so kitorg berdua je dengan anis. dala dua dua penakut. malam tu apalagi bukak sume lampu dengan tv sampai ke pagi.hehe. besok pagi bangun dengan muka yang sememeh sebab tak dapat tido malam tadi. mana tak nya asik asik terjaga, tapi syukur alhamdulillah tak ada apa yang berlaku. lepas da siap packing barang sume nak balik, abah ajak breakfast mee udang lagi. sebab semalam dia teringin sangat nak makan mee udang mak teh. atoyaii mee udang lagi. muak dah ni. muak muak pon licin jugak.hehehe

pergh memang terbaik dari ladangla mee udang ni.. sedap giler.


ni mee udang makteh time breakfast. sedap hingga menjilat jari.nyum3..

p/s: harap harap tak kena gout la sebab makan udang banyak sangat..hehehe

Tuesday, February 8, 2011

syoknye kalau org belanja..

haish seronok betol la kalau bab-bab belanja ni. kalau hari-hari macam ni kan best.hehe.terima kasih banyak-banyak buat kak zaha and kak ekin sebab sudi belanja bebudak s/s(eh eh bukan syok sendiri tau semak semula la) makan sedap-sedap dan makanan yang mahal-mahal. pasni kami janji nak keje rajin-rajin.leh la belanje lagi eh.hehe..


(sory kak zaha gmbar tak bape clear )pergghh rojak ni memang terbaik dari ladangla..

amboi beby shila ni kemain lg dye eh..tak toleh kiri kanan pon.huhu

p/s: nanti bile kami da dapat gaji, turn kami pulak belanja akak okeh. ;)