Tuesday, January 18, 2011

hey..
lame sudah tak update blog.tibe tibe terasa rindu nak tulis kat blog.bukan sebab malas utk update.tp sebab tahap kesibukan tambah kemalasan yang sangat melampau..hehe.
Syukur alhamdulillah kehidupan saya pada tahun ini memang tak dijangka-jangka.kehidupan yg sangat sempurna bagi diri ini. syukur sangat-sangat. walaupun banyak sangat dugaan yg saya terpaksa tempuhi pada tahun lepas telah mematangkan pemikiran ini supaya menjadi orang yg berguna dan jangan berdendam kepada sesiapa. jadikan ia sebagai satu pengajaran untuk diri ini dan semua yg berlaku di dunia ini ada hikmah di sebalik semua yg terjadi.

dah.dah. tetibe nak jadi budak baik sekejap..haha.
okay. okay.ni nak bgtau skit.
sekarang saya happy dgn life saya..member2 keje, akak2, makcik2 kt sini semua baik2 belaka.

inilah makcik-makcik yang paling baik kt sini..hehe
(korang jgn marah ye ;p)

p/s: hope dapatla sambung smpai hujung taun ini. amin

No comments:

Post a Comment