Monday, August 23, 2010

Cinta kirana


saya pun tak tau macam mana boley addicted giler kat cerite ni. first time tengok cerita ni macam tak best je.mule tu ingat tak nak la tengok sebab memang dah tau kalau cerite indon ni mesti panjang berjela-jela.jenuh nak menunggu ending.tapi bila da masuk episod ke 3 baru la rasa feel sikit nak tengok.tetibe pulak jadi addicted dengan cerita ni.hehe.

cerita ni lakonan Nia Ramadhani, ala yang belakon bawang merah bawang putih tu la. tapi watak dia kali ni seorang gadis yang sangat baik tapi garang dan kasar giler.
hero dia pulak Randy pangalila.yang membuatkan saya lagi giler nak tengok cerita ni of coz la sebab dia cute.membuatkan hatiku jadi tak keruan.cewah. tapi memang serius hero dia hensem giler.

rasa tak sabar nak tengok ending cerita ni.hope ending dia best ;)
so tengokla cerita ni.

okie dokie.pye2 ;)

1 comment:

  1. hai awak minat cinta kirana eh??...

    ReplyDelete