Monday, August 23, 2010

aktiviti di bulan ramadhan

assalamualaikum..

sory dah lame tak mengupdate blog ni.bz takde mase nak bukak letop.yela hari-hari bangun pagi tolong nenek kemas rumah.sidai kain.jage si camat. masak-memasak.tolong kat kedai jap.pastu tido.tula aktiviti saya setiap hari sepanjang bulan ramadhan ni.

bukan tu je aktiviti saya, ade jugak try buat cake.tapi kurang menjadi pulak taun ni.taun lepas ramai jugak puji sedap.tapi taun ni ade kureng sikit.haha. nak tengok mcm mane cara saya buat kek ni.


masukkan semua bahan-bahan dan digaulkan bersama.

kemudian masukkan dalam acuan dan letakkan dlm microwave selama30 minit kot.ntah saya pon da lupe.agak-agak jela. heh'

jeng.jeng.jeng.siap jugak akhirnya marble cake yang kureng menjadi ni.

hehe walaupon tak menjadi kek ni. at least syabil,amar,pakude puji jugak.cakap kek ni lawala.wangila.sedapla..tapi saya tau sume tu tipu belaka.korang saje je nak menyedapkan ati ni.hehe..btw terima kasih dia atas bantuan anda semua.

*tak pe next week saya akan improve kan lagi okay*

1 comment:

  1. pandai eh awak masak kek..muda2 dah pandai masak,bertuah bakal suami awak nanti..hehehe

    ReplyDelete