Wednesday, July 21, 2010

hari ini masih lagi dalam proses pembikinan report. xtau la ble nk siap.dgn aku ni asek makan.tido.fb.ym..sampai da xde keje kt rumah ni pon ak masih lg malas nk menghabiskn report ni.padahal lg 6 ari je nk kene submit report ni.adui.aku berharap ade satu miracle yg akan berlaku bile aku bngon dri tido.bukak je letop tengok report aku da complete semua.wah bestnye la kalu mcm 2.xpayah aku susah2 nk pikir ayat ape aku nk merapu dalam report ni..(jangan perasan la minah oi) hahahhaha...ok its time to doing my report..pye2 ;)

No comments:

Post a Comment