Wednesday, July 28, 2010

27 july 2010

lebih kurang pukul 12 tghari kot, aku dengan fafa dengan pantasnye menuju ke kedai rugby utk print report kami.dalam pukul 3.30 macm tu kot baru selesai segala-galanya.huhu lame kot dalam kedai tu sampai nak naik beku kepala otak aku menahan kesejukan. walaupun kedai tu slow sikit, tapi servis dia memang terbaikla.. pastu kami terus pergi ke MSU.sesat jugakla sekejap nak cari bilik lecturer. pastu jumpe miss nurul dan hantar report kt dia. fafa pulak tak boley nak submit sebab ade 1 helai lagi yang dia terlupa nak letak dalam report..adui..fafa..fafa..hehe..tak ape nasib baik besok dia boley hantar lagi.

em semalam adalah hari yang paling gembira dalam hidup ni. bersyukur sangat-sangat sebab dapat hantar report dengan jayanya.sgt berpuas hati dengan report aku, cuma apa yang aku risaukan sekarang ni ialah evaluation form dari supervisor aku. markah tu tak la teruk sangat, but cukup-cukup makan je pon.tu yang buatkan aku risau dengan result terakhir ni. ='( hurm tak pela nak buat macam mne lagi, kita kena jujur dalam apa benda yang kita buat.okay..

lepas da submit report, kami decide nak pergi makan kt giant.plan nak makan kt food court jela..tiba-tiba degan tak disangka-sangka,ktorg terjumpa orang yang paling ktorg benci dalam dunia ni. adui,napela aku boley terserempak dengan orang sakit jiwe ni. dahla dekat pulak tu ktorg duduk dengan dia. em ingat nak blah, tapi perut da lapa sangat. takpelah makan jela sambil tidak menghiraukan apa yang mereka katakan. ko nak kutuk aku sekali pon aku tak kisah "its not my fucking business"..haha..

then, lepas makan-makan aku terus drop fafa kat pedana. dia nak pergi cc sementara nak tunggu makcik dia dari kelang jemput dia. pastu aku terus balik rumah.

*selamat tinggal shah alam*

okie dokie..pye2 =)

No comments:

Post a Comment