Tuesday, July 27, 2010

25 july 2010

sibok lagi dalam pembikinan membuat report sampai la ke petang.
dalam pukul 5 macam tu.tetibe mama suruh siap-siap nak pergi makan dekat Pantai Jeram..wah da lama giler perut aku ni tak makan seafood. tak sabar-sabar nak makan. okay sampai je kat sana, kitorg terus pilih laok-laok. sambil tunggu makanan sampai, kitorg sempat pergi ke pantai jap.
abah dan mama

anak-anak En. Shaharuddin


OMG..
Pendek rupenya aku ni..adik aku pon da lagi tinggi dr aku..lepas ni xdpt la aku nak buli dia lg.haha.. ;P


yey makanan pon dah sampai.


tenkiu abah sebab bawak anak2 dia pergi makan makanan yang sedap ni.akak tak sempat nak belanja dgn first gaji akak..al maklumla nk jimat la katakan.. bila akak da banyak duit nanti.lain kali akak belanja k. hehe ;)

No comments:

Post a Comment